, Sanu sisteme de ventilație industrială ventilatoare centrifugale

Ce sunt sistemele de aspirație și de atenuare?

Să începem cu însuși ANTREPRENORUL, care face ocazional un tur al producției pentru a vedea dacă totul merge bine, poate în așteptarea unei vizite iminente a unor CLIENȚI importanți care poate cere să poată face un tur al producției înainte de a începe să vorbească. despre afaceri., tocmai pentru a „atinge” ceea ce vor; se ciocnesc imediat poate cu praful prezent pe podea pentru că nu este aspirat în mod adecvat și care murdărește pantofii lor de marcă și costumele lor frumoase de designer, sau își încrețesc imediat nasul sau tușesc deoarece sunt loviti de un miros puternic de solvent care le dă o durere de cap plăcută. ; sau din nou, sa te gandesti ca ANGAJATII tai sunt nevoiti sa traiasca si sa convietuiasca opt ore pe zi cu ceea ce au „atins” in cateva minute de vizita.

Să nu uităm că atât în ​​producție cât și în antreprenor își petrece ceva timp SOȚIA (poate responsabil de administrație), COPII (poate în producție și logistică) și/sau NEPOȚII (poate care vor doar să vadă ce este bunicul face si apoi NUORA care ii ia sa-l intampine).

Evident, cum să-i uităm pe SALARIAȚI, care, poate din cauza EXPUNERII PRELUNGITE la anumiți poluanți, pot suferi DAUNE din cauza BOLILOR CRONICE legate de ceea ce au respirat, confruntându-se cu unele boli profesionale cu implicații potențial neplăcute pentru angajator.

Daca ati citit cu atentie, am evitat in mod deliberat sa vorbesc despre diminuare deoarece diminuarea substantelor poluate captate si aspirate de productie este o a doua problema cu care va trebui sa va confruntati odata ce ati „securizat” locul de munca.

Similar Posts

One Comment

  1. Sectiune atractiva de continut. Tocmai am dat peste site-ul dvs. si in capitalul de aderare pentru a afirma ca, de fapt, ma bucur de postarile dvs. de pe blog. Oricum, ma voi abona la amplificarea dvs. si chiar si la realizarea dvs. pe care o accesati constant rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *