Istoria noastra

Istoria noastra

Since 1980

Activitatea noastra a inceput in anul 1980, cand dl. Nunzio Attardo a format in Siracuza, regiunea Sicilia- Italia, compania SANU.In anul 2000 activitatea a fost transferata în Romania avand ca principal scop sa ofere solutii inovative in problemele referitoare la exhaustarea și ventilatia industriala, oferind medii de lucru mai curate si procese industriale mai putin poluante. Astfel am reusit sa dezvoltam o fabrica care va ofera solutia completa in domeniul de ventilatie. Materialele pe care le folosim pentru fabricarea echipamentelor de exhaustare si a tubulaturii de ventilatie sunt de cea mai buna calitate.SANU SERVICE RO cu o vasta experienta de peste 40 de ani va ofera solutii pentru problemele privid aerul viciat ofeidu-va cele mai moderne si eficiente sisteme de exhaustare, ventilație și filtrare a aerului.Domeniile de activitate carora se adreseaza aceste tipuri de instalatii sunt: industria lemnului, industria metalurgica, prelucrari mecanice- sudura, industria automotive, industria climentului, industria chimica și alimentra, vopsitorii si multe altele.In anii de activitate de pana acum, am acumulat o experienta bogata in acest domeniu, iar acest lucru este garantat de lucrarile executate.Dispunem de o varietate inegalabila de ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, filtre si alte accesorii, varietate pe care suntem pregatiti sa o punem la dispozitia clientilor/partenerilor noștrii. Toate echipamentele comercializate de SANU sunt personalizate în functie de nevoile dumneavoastra, iar personalul nostru specializat va sta la dispozitie daca sunt necesare anumite calcule de dimensionare pentru alegerea ventilatorului industrial cat mai potrivit pentru aplicatie.Va multumim pentru ca ati accesat site-ul nostru, speram ca v-am fost de ajutor si ati avut o experienta placuta cu noi! Ne gasiti si pe faceboock accesand adresa: https://www.facebook.com/SanuServiceRoSrl/

Fam. Attardo
Fam. Attardo
istoria noastra Attardo Sanu
Salvatore e Nunzio Attardo

2022 În pas cu vremurile

În acest proiect am lucrat pe mai multe fronturi: pe de o parte reorganizarea producției și pe de altă parte reorganizarea proceselor de management, am revizuit și organigrama companiei, ceea ce a permis o definire clară a rolurilor oamenilor și a procedurilor, pentru un mediu de lucru organizat în care oamenii se simt mai bine.Proiectul a cunoscut și o aplicare masivă a Metodei 5S, atât în ​​birou, cât și în fabrică, ceea ce a dus la crearea unui mediu mai ordonat și armonios.

În cele din urmă, am intervenit în Business Intelligence: a ști cum să identifici KPI-uri strategice vă permite să monitorizați eficiența și sănătatea companiei.

Prin urmare, datorită tuturor eforturilor de îmbunătățire a eficienței proceselor și structurării unui tablou de bord de analiză, compania este acum capabilă să-și ofere produsele pe piață în anumite perioade și cu monitorizarea constantă a performanței.

Ce factor a făcut posibilă realizarea tuturor acestor lucruri??? Voința de schimbare din partea noastră și capacitatea de a îmbunătăți și de a implica oamenii în calea ei, cu unul dintre experții noștri pentru a vă analiza procesele și a evalua zonele de îmbunătățire! Respirați sănătos

Valori de bază:

Succesul companiei noastre SANU derivă dintr-o serie de linii directoare fondatoare care inspiră întreaga activitate.

Cum onestitatea, transparența, responsabilitatea, corectitudinea, integritatea, inovația, pasiunea, calitatea, munca în echipă determină modul în care SANU este percepută de către angajații, clienții și furnizorii săi, pentru a trata pe toată lumea cu aceeași demnitate.

 Valorile pe care le împărtășim ne ghidează munca la SANU și motivul pentru care vrem să părăsim lumea mai bună decât cum am găsit-o, fiecare dintre noi contribuie la acest efort, lucrând cu pasiune și valorificând principiile care ne unesc.

Dintre valorile corporative ale SANU, nu poate lipsi MEDIUL, care până în 2030 în Europa va trebui să aibă impact zero,

Un obiectiv ambițios, compania fondată de SALVATORE & NUNZIO ATTARDO care, prin crearea de produse și angajarea din ce în ce mai multă pasiune, energie și investiții în proiecte care respectă comunitățile locale și ajută la eliminarea gazelor cu efect de seră din atmosferă, protejând în același timp mediul.

Comunitatea noastra:

Comunitatea noastră și bunătatea relațiilor dintre colegi, simțul de a lucra în familie reprezintă una dintre cele mai apreciate caracteristici.O atmosferă pozitivă între colegi, fructul nostru este deosebit de atent la bunăstarea psihologică a colaboratorilor noștri.

Percepția unui mediu echilibrat este o conducere în care grija și corectitudinea tratamentului sunt combinate împreună. Comunitatea noastră încearcă să alimenteze un mediu distractiv, primitor, colaborativ și familiar, SANU vrea să vadă că liderii lor au o viziune și un plan bine definit.

Suntem foarte mândri să conducem această echipă, ale cărei idei îndrăznețe și spirit de pionier fac din SANU o comunitate excelentă.

 
Bun venit la SANU SERVICE RO
„Specialist Italian în sisteme de ventilație și purificare a aerului”.

La SANU, avem obligația sa continuă de a trăi și de a împărtăși valorile noastre corporative de bază:
A fi pasionați de mărcile, produsele și partenerii noștri de afaceri.
Suntem dedicați să satisfacem nevoile clienților și să onorăm angajamentele pe care le-am luat.
Clienții noștri sunt partenerii noștri în crearea de valori, fidelitatea lor este cea mai mare răsplată a noastră.
Comunicăm transparent, onest și precis cu clienții și partenerii noștri.
Ne acceptăm responsabilitățile individuale și de echipă și ne respectăm angajamentele.
Ne asumăm responsabilitatea pentru performanța noastră în toate deciziile și acțiunile noastre
Continuăm să ne consolidăm reputația ca si companie pe care clienții se pot baza, satisfacem clienții noștri cu tehnologie inovatoare, calitate, valoare și servicii
oferim partenerilor noștri de afaceri un profit atractiv, menținând în același timp suport pe termen lung
relatie de afaceri.
Vă rugăm să ne împărtășiți orice comentarii, întrebări sau feedback pe care le aveți.
Satisfacția cu produsele și serviciile noastre.
„Aspiră-ți afacerea”
Salvatore Attardo
Președinte