Istoria noastra

Istoria noastra

Since 1980

Activitatea noastra a inceput in anul 1980, cand dl. Nunzio Attardo a format in Siracuza, regiunea Sicilia- Italia, compania SANU.
In anul 2000 activitatea a fost transferata în Romania avand ca principal scop sa ofere solutii inovative in problemele referitoare la exhaustarea și ventilatia industriala, oferind medii de lucru mai curate si procese industriale mai putin poluante. Astfel am reusit sa dezvoltam o fabrica care va ofera solutia completa in domeniul de ventilatie. Istoria noastra. Materialele pe care le folosim pentru fabricarea echipamentelor de exhaustare si a tubulaturii de ventilatie sunt de cea mai buna calitate. SANU SERVICE RO cu o vasta experienta de peste 40 de ani va ofera solutii pentru problemele privid aerul viciat ofeidu-va cele mai moderne si eficiente sisteme de exhaustare, ventilație și filtrare a aerului.

Domeniile de activitate carora se adreseaza aceste tipuri de instalatii sunt: industria lemnului, industria metalurgica, prelucrari mecanice- sudura, industria automotive, industria climentului, industria chimica și alimentra, vopsitorii si multe altele. In anii de activitate de pana acum, am acumulat o experienta bogata in acest domeniu, iar acest lucru este garantat de lucrarile executate. Istoria noastra. Dispunem de o varietate inegalabila de ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, filtre si alte accesorii, varietate pe care suntem pregatiti sa o punem la dispozitia clientilor/partenerilor noștrii. Toate echipamentele comercializate de SANU sunt personalizate în functie de nevoile dumneavoastra, iar personalul nostru specializat va sta la dispozitie daca sunt necesare anumite calcule de dimensionare pentru alegerea ventilatorului industrial cat mai potrivit pentru aplicatie. Va multumim pentru ca ati accesat site-ul nostru, speram ca v-am fost de ajutor si ati avut o experienta placuta cu noi! Ne gasiti si pe faceboock accesand adresa: https://www.facebook.com/SanuServiceRoSrl/

Istoria noastra, Sanu sisteme de ventilație industrială ventilatoare centrifugale
Fam. Attardo
Istoria noastra, Sanu sisteme de ventilație industrială ventilatoare centrifugale
Salvatore e Nunzio Attardo

2022 În pas cu vremurile

Fiind printre cei mai importanti producatori de echipamente profesionale de filtrare a aerului poluat, suntem obligati sa ne adaptam vremurilor prezente.

Impreuna cu echipa de specialisti din companie, incercam sa imbunatatim in permanenta produsele  pentru ca acestea sa aiba un randament maxim atunci cand vorbim despre protectia mediului inconjurator si a mediului de lucru pentru angajati.

Astfel firma SANU este in masura sa puna la dispozitia clientului instalatii complete de filtrare a aerului pentru toate domeniile industriale unde acestea sunt necesare. De la industria incaltamintei, a lemnului, a metalurgiei, la industria alimentara, farmaceutica, etc. Pentru a va ajuta, unul dintre specialistii firmei SANU, se poate deplasa la fata locului si impreuna cu dumneavoastra va gasi solutia adecvata domeniului de activitate pe care il desfasurati atat pentru protejarea mediului si a angajatilor cat si pentru eficentietizarea productiei.

Obiective:

Istoria noastra, Sanu sisteme de ventilație industrială ventilatoare centrifugale

Schimbările climatice și degradarea mediului sunt o amenințare existențială pentru întreaga lume. Pentru a o contracara, Pactul verde european va transforma UE într-o economie modernă, competitivă și eficientă din punctul de vedere al utilizării resurselor, în care până în 2050 zero emisii nete de gaze cu efect de seră.

Cu o experienta de peste 40 de ani in proiectarea, producerea si instalarea echipamentelor industriale de exhaustare, SANU se angajeaza sa se implice in acest proiect urias de “salvare a lumii”, investind in inovare pentru ca produsele noastre sa ajute in acest sens.

 
Bun venit la SANU SERVICE RO
„Specialist în sisteme de ventilație și purificare a aerului”.


La SANU, avem obligația continuă de a respecta angajamentele
pe care le-am luat.
Clienții noștri sunt partenerii noștri în crearea de valori, fidelitatea lor este cea mai mare răsplată a noastră.
Comunicăm transparent, onest și precis cu clienții și partenerii noștri.
Continuăm să ne consolidăm reputația ca si companie pe care clienții
se pot baza, satisfacem clienții noștri cu tehnologie inovatoare si calitate.
relatie de afaceri.

„Aspiră-ți afacerea”
Salvatore Attardo
Director general